Leveringsvoorwaarden

Afbeeldingen op Fonmatec.nl
Fonmatec probeert de afbeeldingen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij het werkelijke product dat u na bestelling van ons ontvangt. Twijfelt u of u het juiste product bestelt, Kunt u vrijblijvend met onze klantenservice contact opnemen.

Verzending van uw bestelling
Al onze bestellingen worden door UPS bezorgd.

Verzendkosten
Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland € 8,95 per bestelling. Vanaf €375,- Excl BTW is de levering franco huis.

Levertijden
Levertijden kunnen bij Fonmatec op lopen tot 4 weken na bestelling. Dit is vaak het geval bij minder populaire producten en bij producten waar geen vooraad meer van is. Voorraad controle vooraf aan uw bestelling? Neem even telefonisch of per mail contact met ons op.

Artikelen die direct leverbaar zijn uit onze voorraad en zijn besteld voor 14.00 heeft u in Nederland over het algemeen binnen één werkdag op kantoor.

Levering bij meerdere artikelen
Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in één keer bij u te laten bezorgen. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Vertraging tijdens verzending
In uw account kunt u zien of uw bestelling verzonden is of nog wordt verwerkt. Als uw bestelling in uw account de status ‘verzonden’ heeft maar u deze nog niet heeft ontvangen, kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet UPS in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we u vriendelijk uw bestelnummer te vermelden in uw e-mail of bij de hand te houden als u ons belt. 

Een bestelling is (gedeeltelijk) geannuleerd
Een artikel of een bestelling kan om verschillende redenen geannuleerd worden.

  • U heeft zelf het bestelling geannuleerd;
  • Het artikel is toch niet leverbaar;
  • Er zijn problemen met uw betaling.

Als u al betaald heeft, dan storten we het bedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening. Plaats een nieuwe bestelling om het betreffende artikel alsnog te ontvangen of neem even contact met ons op.